Ismét egy szabadidős tevékenységem. . Mobil, Notebook, PC és Tablet javításával is foglalkozom. . . Az eddigiektől eltérően ez egy teljesen különálló domain címen érhető el. . Mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért annak elárulom. . Céljaim közt szerepel, hogy kialakítok majd a fentebb írt eszközökhöz egy kisebb használt szaküzletet valamintTovább olvasom!

Ez egy tényleg 100% INGYENES Társkereső oldal. . . Célom az, hogy a többi oldalhoz hasonlóan itt tényleg korlátlanul, és ingyen használhassa mindenki az oldalt. . . Igaz nem teljesen magyar még, de folyamatos fordítás alatt áll. . . » weboldal megnyitása «Tovább olvasom!

Eléggé sokan vannak akik nagyon könnyű jelszót adnak meg e-mail címükhöz, vagy közösségi oldalak regisztrációjakor. . . Persze a Hackereknek semmi se jelent akadályt, de azért egy nehezen kitalálható jelszó mégis csak jobb mint egy tök egyszerű pl: abcd1234 » weboldal megnyitása «Tovább olvasom!

Online színkód generátor. . . Van egy színkódod, de azt nem tudod milyen színű lehet? Vagy weboldalt akarsz készíteni, és szeretnél egy jó színt? Itt a színskálából kiválaszthatsz bármilyen színt és azonnal meg is jelenik annak a színkódja, valamint különböző szín értékek is. . . » weboldal megnyitása «Tovább olvasom!

Másik kedvenc időtöltésem a weboldal készítésen kívül a versírás. . . Az oldalon csak is kizárólag saját írásaim látható illetve olvasható. . Ami ha tetszik akkor megosztható közösségi oldalakon. .  De ha lehet kérnem akkor ne másolod! » weboldal megnyitása «Tovább olvasom!